WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Plugin not working for me

Plugin not working for me

  • Hi there, I am trying to get the plugin to reveal a contact form, but no joy so far. Can’t work out what I’m doing wrong….

    I have put in the code

    [reveal heading="<h2>%image% Click here to hire tutor </h2>" id="id1"] [contact-form-7 id="162" title="Parent Enquiry Form"][/reveal]

    And the heading and expand button are showing correctly. Just no functionality.

    I am very new to this so hoping it is obvious to more experienced users and you guys can give me a hand!

    Cheers, Lucy

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-content-reveal/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author dartiss

    @dartiss

    Lucy,

    You’ve added a forward slash to the second [reveal] shortcode – you shouldn’t. It should read…

    [reveal heading="<h2>%image% Click here to hire tutor </h2>" id="id1"] [contact-form-7 id="162" title="Parent Enquiry Form"][reveal]

    David.

    Hi David, thanks for the reply. Tried changing that and still no content is being hidden. The post is here http://www.oncoursetutors.co.uk/biologyleeds/ if that helps. I have nothing but text and the code you posted above.

    Many thanks
    Lucy

    Plugin Author dartiss

    @dartiss

    Hi Lucy,

    I’ve had a look and can’t find anything with what you’ve done or the code that my plugin has generated. I can only think that something else on your site is clashing with it.

    For the next big release of the plugin I’m going to simplify the way it works and that may be better for your site. However, in the meantime I don’t have a solution for you.

    David.

    Thanks for looking David, will await the next release and find another solution for now.

    With thanks
    Lucy

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Plugin not working for me’ is closed to new replies.