Support » Plugin: Testimonial Basics » Plugin Not Working After Up Date

  • Resolved wedlight12

    (@wedlight12)


    Hi

    We love the plugin and work fantastic on 2 websites, now both website dont work after up dating.

    We have rolled back to keep it working, not sure if there is an issue.

    The page doesnt fully load after the update.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • I just updated as well and it is broke. Both in a footer widget and a full page of testimonials.

    Unfortunately I didn’t save a copy of the previous version.

    Running WordPress version 4.9.5

    Download WP Rollback – it allows you to backdate plugins – we had to do as we use testimonials in a widget at the side scrolling round and stopped the website working

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    Hello there, sorry to hear you are having problems.

    I have updated my own sites with the new version and everything seemed fine.

    So I am a bit puzzled?

    Did you delete your cache and reset your widgets?

    Hi

    Yes ive updated again on https://www.uktweedjackets.com/customer-comments/ as you can see doesn’t fully load the page

    No cache plugin on that site as it was still in development. I was able to pull the previous version from a server backup so I’m back to where I was yesterday with the plugin working.

    Before I did that I did remove and add the short codes again with no effect. Both in the footer widget and the page it would show the stars for the first testimonial and nothing else. The source code was pretty broken and broke the rest of the javascript code on my page as well.

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    Is there any way I can access the site to check it out, with the new version installed?

    I had to rollback to 4.3.6 as well. After update to 4.4.1 it removes and/ or conflicts with my site wide floating social icons and freezes scrolling testimonials at footer.

    Never had any issues for last couple years.

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    I am working on it.

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    Try 4.4.2 please and let me know if the problem persists or new ones arise 🙂

    4.4.2 looks to be working correctly for me, thanks for looking into this so quickly!

    Hi Kevin,

    So yeah everything works fine now with the exception of the stars. No matter the color I choose they remain black. I even tried changing background, box font color etc to see if there was a correlation.

    I tried resetting and it still did nothing. But all else seems in check.

    Plugin working great

    Same problem with stars though

    And on: http://www.wedding-venue-lighting.co.uk/request-testimonial-removal/ (couple of spelling mistakes but nothing drastic

    provide your email and an optional comment reason for removal in the foem below

    You have not selected a testimonial to remove.Please provide additional information below so we may identify which testimonial to remove. (no space)

    Massive thanks for such a quick fix

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    Hmm… I will look at the stars, and fix the typo tomorrow….sorry.

    Hang in there, I will fix everything.

    It is amazing, you spent 45 days testing and this stuff happens….go figure 🙁

    Plugin Author kevinhaig

    (@kevinhaig)

    Typos fixed, stars seem fine-likely a cache problem.

    Problems I’m still having:

    – Sliding Rotater showing entire testimonials instead of excerpt
    – Google no longer picking up Schema markup
    – Black Stars (tried everything from resetting, disabling plugins and cache)

    https://epicinteriors.com/

    https://epicinteriors.com/testimonials/

    Appreciate the work on this. It’s a great plugin.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 18 total)
  • The topic ‘Plugin Not Working After Up Date’ is closed to new replies.