Support » Plugin: Woocommerce Google Feed Manager » Plugin not working

  • Resolved jbib

    (@jbib)


    Hi I have uploaded a feed of 17 products. I don’t have the feed showing in google but the status says OK when I activated it. I am missing something. There needs to be a better video documentation on how to set this up, which I think may lessen your customer support load.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Auke Jongbloed

    (@aukejomm)

    Hello @jbib,

    Have you submitted the feed in your Merchant center?

    Never have used Google shopping before. That’s why I was asking. I have a file with a url. What am I supposed to do next? It was not clear in your video or documentation on how to use your plugin with Google shopping after creating a feed. I am a bit confused if I am to use all of the products in the store, or just the ones that I choose. I have a general store so it would need various categories so I just chose 1 category. Thanks for your help

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by jbib.
    Plugin Author Auke Jongbloed

    (@aukejomm)

    Hey @jbib,

    Read more here: https://support.google.com/merchants/answer/188477?hl=en&ref_topic=3163841
    And here about scheduled upload: https://support.google.com/merchants/answer/1219255

    I can understand there is a lot to learn when starting out with online marketing and Google shopping in special. You do need to put in the effort your self in this case.

    But in general, there is a lot to find that will answer your questions. The Merchant Center help center is a great resource for you to start.

    You can select just a couple of products or all products. All depends on what your goals are. You can give each shop category their own Google category in the category mapping tool. You can also submit several smaller feeds to Google shopping so that is a way to go also.

    Make sure you read the Merchant center manual.

    Auke Jongbloed, Thanks for the reply. This step was all I was lacking and had you included it in your video for the setup there would have been no need to waste any time for support. Wish you the best!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Plugin not working’ is closed to new replies.