Support » Plugin: WordPress Popular Posts » Plugin not getting Featured Image

  • Resolved christian_sixto

    (@christian_sixto)


    Hi,

    I chose to display the thumbnail at Widgets portion but the “No Thumbnail” image appears. It seems that it is not getting the Featured Image using WordPress version 4.7.1. I tried to install it on both my localhost but same problem happened.

    Any help is appreciated.

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Hector Cabrera

    (@hcabrera)

    Hi Christian!

    Please go to Settings > WordPress Popular Posts > Tools and check under Thumbnails that Pick image from is set to Featured image. If you did that already, then:

    • Make sure you have assigned a featured image to each of your popular posts.
    • If you’re using a caching plugin on your site, you might need to clear its cache and also you’ll need to enable the Ajaxify widget option (see Settings > WordPress Popular Posts > Tools under Data) to prevent WPP from being cached.

    Hi, when I activate Ajaxify, it shows me this:

    Error: cannot ajaxify WordPress Popular Posts on this theme. It’s missing the id attribute on before_widget (see register_sidebar for more).

    How can I solve this?

    Is there an easy way to add your widget below post content without using another plugin like After Content Widget?

    Plugin Author Hector Cabrera

    (@hcabrera)

    Hi @ivok!

    When I activate Ajaxify, it shows me this:

    Error: cannot ajaxify WordPress Popular Posts on this theme. It’s missing the id attribute on before_widget (see register_sidebar for more.

    How can I solve this?

    Please ask your theme developer to add the id attribute to before_widget as shown here.

    About your second question, I already replied to the other topic you opened.

    P.S.: What you commented here is completely unrelated to OP’s original question. Please consider opening your own topic next time if you can’t find one related/similar to your issues/questions you may have with/about the plugin.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin not getting Featured Image’ is closed to new replies.