WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Plugin not installing

Plugin not installing

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Workshopshed

    @workshopshed

    I’ve looked at the file and it seems to be valid. I’m not in a position to test that change myself as I’m working on a different code stream.
    http://wordpress.org/support/topic/beta-testers-wanted-1

    Will need to check with Daryl who made the change, I’ll see if I can contact him via Twitter.
    http://profiles.wordpress.org/dllh/

    The fix adds a small security code to the restart button to stop malicious calls where someone might reset the importer for you. Assuming that you remove the importer once you’ve finished using it then you should be safe on the 0.5 version.

    Not sure why this would happen, and I can’t imagine it’s related to the changes I pushed today. The plugin specifies that it requires WP 3.0 (so 3.1 should be ok), and the two function calls I added (wp_nonce_field() and check_admin_referer()) date to way before even 3.0. At any rate, it sounds like you’re having trouble with the plugin installation process and not the plugin itself. You’ll probably need to work with your hosting company or consult error logs to figure out what’s happening. You could also perhaps try downloading the plugin zip file, unzipping it, and uploading the resulting folder (named blogger-importer) into your wp-content/plugins folder.

    Hey guys ,

    thanks for the quick replies! I can’t be related to changes made today as I had the same issue last Friday.

    I will try the manual install but your analysis seems correct: I tried installing Google Analytics Dashboard for WP 4.2 which is compatible with this version of WP as well and it did not work so the issue is definately that I cannot install plugins!

    Thank you so much for this!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin not installing’ is closed to new replies.