Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » [Plugin: NextGEN Gallery] slideshow is broken

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • NextGEN slideshow is stuck on one picture….
    image twitches when loading

    happened after I deleted widgets in right sidebar and added widgets to left sidebar

    Site is still very much in development phase, but client is expecting to see home page this week. Any help or advice will be GREATLY appreciated.

    http://www.leslielovesdogs.com/blog/

    updated NextGEN Gallery

    now slideshow is gone and error message reads:
    Get the Flash Player to see the slideshow.

    I did “get the flash player” – but still not seeing slideshow and error message persists.

    This fixed everything for me! I had to use the last suggestioin – but it did the trick. THANKS ALEX!!

    Go to to nggallery.php Line 321:
    if ( NGGALLERY_IREXIST == true && $ngg_options[‘enableIR’] == ‘1’ && nggGallery::detect_mobile_phone() === false )
    change it to :
    if ( NGGALLERY_IREXIST == true && $ngg_options[‘enableIR’] == ‘1’ )
    if this still doesn’t help :
    if ( NGGALLERY_IREXIST == true )

    I updated new version.
    version 1.6.1 is worked.

    thanx!

    I’m having the same problem, instead of the slide show there is just a text saying:

    “Get the Flash Player to see the slideshow.”

    I do have Flash Player (latest version) installed on all computers I have tried it.

    It used to work, but it doesn’t any more. I have tried to modify the code as mentioned above without any success.

    http://www.love2create.org/
    NextGEN Gallery 1.6.2
    WP 3.0.4

    correction

    NextGEN 1.7.4

    still the same problem. I have switched off the FLASH option in Slide Show settings to keep the owner happy. But would still appreciate to get this sorted…

    I’m using the latest version of Nextgen and my image galley does not show in Internet Explorer? Anyone having the same problem?

    me too
    first i have think it my error (because i deplace galleries in a new site)
    and i discover what you say
    betwen time i have disable all, and all my galleries and table off… down
    HELP what can we do, version 1.7.4/ wp 3.1

    on line 321 i have that

    function load_scripts() {

    not what you say

    @penseelibre: 1.7.4 has the previously mentioned code at line 347, hope it’ll help you, it did not do anything for me.

    btw. the slideshow does not work for me independently if I switch on/off the flash option. :/

    If anyone could help, please see http://love2create.org

    crs1138 your site and mine = the same
    (tx for line, i’ll take a look

    The problem still persist, could anyone help, please?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] slideshow is broken’ is closed to new replies.