Support » Plugins and Hacks » Multiple Galleries » [Resolved] [Plugin: Multiple Galleries] Works with WP 3.1

[Resolved] [Plugin: Multiple Galleries] Works with WP 3.1

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Hello

    Thanks for this great plugin.. but unfortunatel it doesn’t work on my blog

    (3.0.4) no checkboxes


    Bummer, doesn’t work. Cool idea though. Can someone fix?

    Same. Doesn’t work with 3.1.2

    Plugin Author Kaspars


    The new 0.4 version should fix this.

    Hello Kaspars,

    While helping out a fellow blogger the other day, I came across your plugin. I noticed that, after installing the 0.4.1 version on a blog running WP 3.2.1., while in the insert image window, the Show link was not opening the images’ information and sub-options.
    At first, I thought it was a user permissions issue, but then I realized the problem went away if I disabled the plugin. I tried the Show link multiple times with the plugin enabled and then disabled, I can confirm with certainty that the issue was caused by the plugin.
    I thought I should let you know in case my case is not an isolated incident, but I couldn’t find your email address or site anywhere.

    Take care!

    I have the same experience as Marventus. Please fix this, cause this is such a good plugin, that I don’t want to have inactivated.

    Hi Kaspars,
    thank you for your work.
    Do you have any plan to fix this issue?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Multiple Galleries] Works with WP 3.1’ is closed to new replies.