Support » Plugin: MailPress » [Plugin: MailPress] Not saving user custom fields updates

  • Resolved Marco Chiesi

    (@marcochiesi)


    Hello,
    I am using WP 3.4.1 and Mailpress 5.3 and I have a problem when I try to update the values of user custom fields from Mailpress users management interface. The custom fields simply stick with the previous value, and are not getting the new value (it’s not a refresh problem, also inside the database values are not updated).
    Anybody having the same issue?

    http://wordpress.org/extend/plugins/mailpress/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I think I’ve found the origin of the problem: there is a discrepancy between the (html) names of the custom fields boxes used in the edit page and the ones handled by the code. In the html source they are named usermeta[] while the php code expects updatemeta and meta[].

    To fix this it is sufficient to modify the file mp-admin/user.php and change the following

    case isset($_POST['updatemeta']) :
        foreach ($_POST['meta'] as $meta_id => $meta)

    to this

    case isset($_POST['usermeta']) :
        foreach ($_POST['usermeta'] as $meta_id => $meta)

    I hope this will be fixed in the future releases.

    Plugin Author RENAUT

    (@arena)

    will be fixed in trunk soon !

    Plugin Author RENAUT

    (@arena)

    done !

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: MailPress] Not saving user custom fields updates’ is closed to new replies.