Support » Plugin: Hover Image » [Plugin: Hover Image] Internet Explorer Bug

  • Resolved gunness

    (@gunness)


    Hello Julian,

    thanks for the PlugIn!

    The PlugIn is running in CHROME, OPERA, FIREFOX, SAFARI Browser on MAC and WINDOWS.

    In Internet Explorer 9.0 / 8.0 / 7.0 I can`t see the images.

    Any Idea, can you help me?

    I`am using WordPress V3.3 and Hover Image V1.4.1.

    Regards

    gunness

    http://wordpress.org/extend/plugins/hover-image/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • It works for me in Firefox 11, but not in Internet Explorer 9. Is there a fix for this?

    Having the same issue! Just Internet Explorer is not showing any transitions!?

    Same problem here. Would be a lovely plugin if only it worked at all in internet explorer. As it stands and without support/resolution to this issue, it’s unusable.

    It looks to me like this thread could hold the solution: http://en.forums.wordpress.com/topic/image-rollovers-in-wordpresscom?replies=8#post-528530

    Plugin Author julian.weinert

    (@julianweinert)

    Hello at all!
    I’m sorry for the very (!!!) late response.

    Internet Explorer will not be supported. Unfortunately.

    Microsoft often says that IE, in the current version, is one of the best and most modern browsers. But IE implements only very outdated standards.

    My plugin uses CSS3, which is quite new but implemented in mostly all modern browsers since at least two or three years.
    As you can guess: IE doesn’t.

    So I’m sorry, but internet explorer would need JavaScript and it’s not very good in interpreting scripts 😉

    Nevertheless, you can use Hover Image. I don’t know anybody using IE.

    With kind regards
    Julian (cs&m GmbH)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Hover Image] Internet Explorer Bug’ is closed to new replies.