WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Public Post Preview » [Resolved] Plugin Doesn't Activate

[Resolved] Plugin Doesn't Activate

  • Jeff Chandler

    @jeffr0

    Volunteer Moderator and Voice of WP

    Each time I try and activate this plugin, it reloads the plugin page and doesn’t activate. I turned on WP_DEBUG and discovered it’s throwing a bunch of errors. Instead of copying and pasting, here is an image showing all the errors I have. I’m also running about 20 or so other plugins and don’t have any issues with those.

    BrokenPlugin

    https://wordpress.org/plugins/public-post-preview/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Dominik Schilling (ocean90)

    @ocean90

    WordPress Core Committer

    Hello Jeff,

    are you sure that Public Post Preview is the issue? Can’t reproduce this on a clean install. The notices also don’t make sense for the plugin.

    Jeff Chandler

    @jeffr0

    Volunteer Moderator and Voice of WP

    Testing this plugin on my local server, it works just fine. So it looks like there is a conflict between plugins on WP Tavern. I’m going to do some more investigating to figure out where the conflict lies and report back to you.

    Jeff Chandler

    @jeffr0

    Volunteer Moderator and Voice of WP

    Hmm, I have no idea what’s different but now, the plugin works just fine on the Tavern. No conflicts.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Plugin Doesn't Activate’ is closed to new replies.
Skip to toolbar