Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Support ijas_acowebs

    (@ijasacodez)

    Sorry for the delay, have passed the same to our development team, will check the same and get back to you with the updates very soon.

    Thanks

    [ Please do not bump. ]

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by Jan Dembowski.

    You have any news???

    Plugin Support ijas_acowebs

    (@ijasacodez)

    Our team is testing the same on our local servers, we will have to make sure that this doesn’t breaks any functionality or price changes, we will be releasing the update very soon, sorry for the delay.

    Ok thanks, i only like to know if you fix this problem.
    Thanks

    I test again because you make an update, but still not working.

    On products on sale still not working, show the prices with de Default currency and not the Currency to show on front end

    Plugin Support ijas_acowebs

    (@ijasacodez)

    It seems working fine on our server (attached screenshot urls), can you please share screenshots of the products screen.

    With Active Rules: https://imgur.com/a/jJqXzBk

    With No Active Rules (Plugin Active): https://imgur.com/a/G64yiGi

    If possible can you please share screenshots of the active rules and woocs setting screen.

    glew

    (@glew)

    Hi my friend on my side dosent work, ret with products on sale

    See here
    Plugin deactivated, and correct prices
    https://prnt.sc/tmkw1l

    Plugin Activated
    https://prnt.sc/tmkuar

    Normal products show the price correct, Sale products show price wrong

    glew

    (@glew)

    Another Error
    https://prnt.sc/tmoy0i

    show the discount in the wrong currency

    • This reply was modified 6 months ago by glew.
    Plugin Support ijas_acowebs

    (@ijasacodez)

    Please update your plugin to the latest version (3.6.0)

    Stil Waiting, i already let you enter and copy all my site, please give me some answer if you can fix the problem.

    glew

    (@glew)

    Hi, im still waiting, somo of your company ask to my access to my site and make a full copy of the site, from this is more than 3 weeks.

    After that i don’t receive any response.

    Please can respond, if you gonna fix this issue, if not i need to find a new plugin.

    Thanks

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.