Support » Plugin: Answer My Question » [Plugin: Answer My Question] Form isn't working properly

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author mattkaye

    (@mattkaye)

    Took me a bit of time to see what’s going on with your site, but the problem is that you have two modal forms on your page. You have two. You should only have one hidden modal written to the page. Don’t know what it is, but something in your code is causing my modal to be loaded two times.

    Get rid of the second one, and your problem should be solved.

    This may sound like a silly question but how do I get rid of the second one.

    Plugin Author mattkaye

    (@mattkaye)

    I would have to look at your template files to see what’s going on.

    how should I give you access to see those?

    Plugin Author mattkaye

    (@mattkaye)

    It’s not something i would do for free, as it would take a bit of time. If you’d like me to look at it for you, email me directly and we’ll talk. My email address can be found on my website: http://www.netcandy.co. Thanks!

    I’l instal this plugin but I not understand whop i can put this in the page you have a short cod or somting like that.
    Please help me

    hey guys, i have this plugin installed but at the front end you have to sometimes click on the link 3 times to get the form up, how can this be resolved? any ideas?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Answer My Question] Form isn't working properly’ is closed to new replies.