WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Permalinks not working

Permalinks not working

  • Hey everyone,

    I have hosted wordpress on my site…..
    I have PHP 5 and MySQL5 on my hosting…..(I dont know which version am i using for WordPress)

    The default config for permalinks still works….

    but when i change…..

    IT DOESN’T……
    and i cant even access my home page…..

    when i try to access my site : http://arjunbajaj.com it doesn’t load and shows me error 404, page not found…

    but when i type http://arjunbajaj.com/index.php it loads………

    and there’s also another problem…….
    when i change to the already available permalinks in my wordpress 2.9.2, some of the posts and pages load as single pages…….

    but when i put my own permalinks the posts and pages even don’t load….

    i guess it is some .htaccess problem……

    but i really don’t know what it is and actually i’m not a wordpress master so i really dont know anything except using the UI some FTP and some code but not much of html and php……cause rite now i’m learning java…..

    i have to change my permalinks to only the names i specify, like arjunbajaj.com/<post name which i can change>

    what should i do???

    and i really need to get that to work fast or my site will be in a mess cause i have to work with post urls……

    please help……

    thnx…..

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Try resetting your custom permalinks back to the default setting. If that works, then try reading Using_Permalinks before setting a custom permalink structure back up again.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Permalinks not working’ is closed to new replies.