Support » Plugin: PrePost SEO » Not loading results

  • evawp456

    (@evawordpress456)


    When analyzing a post the plugin keeps hanging at:
    Getting data from text editor…

    When analyzing the whole site (SEO report) the plugin keeps hanging at:
    Please Wait! Loading Website Details…..
    (It does say that it used a % of its queries, but no result given).

    https://wordpress.org/plugins/prepost-seo/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Ahmad Sattar

    (@mianahmad)

    Ok..
    First, please let me know, which version of wordpress you are using…
    and which version of PrePost SEO you are using..
    Secondly, please go to http://prepostseo.com/ and let me know if your account is working fine..

    Thanks..

    evawp456

    (@evawordpress456)

    It keeps hanging on the loading screen with 4.3.1 and 4.4 (tested both). The latest version of PrePost SEO. It won’t show the results, but did use queries. So the account is working fine, yes! 😉

    Plugin Author Ahmad Sattar

    (@mianahmad)

    Ok please delete this plugin (Also its files), and then again install it…
    and let me know if you still facing this problem…

    evawp456

    (@evawordpress456)

    Same problem after reinstalling. PHP 5.3. Error in the code somewhere?

    I have the same problem, no results shown… And on a post/page the box is white with no options or results…

    Plugin Author Ahmad Sattar

    (@mianahmad)

    Bug fixed in latest version..

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.