• My slider is not displaying any buttons, even though I have the button option clicked and text/urls assigned to the buttons. Am I doing something wrong? Is my picture size not right and cutting off the button? Or is there a conflict with another plugin? I would appreciate your help. Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi there

    Thank you for writing in,

    Could you please provide us with your site URL so that we can check your issue and provide you with the proper solution for this.

    Thank You!!

    Sorry, thought I had done that. Here is the site:

    http://thepescios.com

    Thanks!

    Hi there,

    Thank you for writing in,

    Please go to your Dashboard >> Appearance >> Customize >> Additional CSS and add this CSS codes.

    .wp1s-caption-wrapper.wp1s-caption-type-2 .wps1-readmore-button, 
    .wp1s-caption-wrapper.wp1s-caption-type-3 .wps1-readmore-button {
    color: #064e59;
    background: #ffffe6;
    padding: 8px 16px;
    display: inline-block;
    font-size: 17px;
    border-radius: 2px;
    }

    Regards!!

    Thank you so much! Works great!

    Just curious, is there a reason the buttons weren’t displaying before? Wondering if I use this plugin again elsewhere if the buttons are automatic or if the extra step is required for them to be displayed.

    Thanks again!

    Hi There,

    Thank you for writing in,

    It can be that you haven’t enabled the button section from your plugin setting.
    or maybe it is css conflict so that we have provided the custom CSS codes about that.

    Regards!!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘No Button’ is closed to new replies.