Support » Plugin: CMP - Coming Soon & Maintenance Plugin by NiteoThemes » Mobile View doesn’t display well

  • Resolved gallucc

    (@gallucc)


    Hello, I need help with the plugin. I’m doing a maintenance landing page, and I want a video to be played in the background. It already does so in the PC view, but when visiting the page from a smartphone in portrait mode, it doesn’t load correctly and the video sometimes won’t even load at all. I tried fiddling with “Inspect Element” but I couldn’t find the cause of my problem.
    Any help is appreciated.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Under the content section of your CMP Settings it reads,
    “Video backgrounds doesn`t work on mobile devices therefore only thumbnail video image will be displayed on mobile devices. Upload custom thumbnail image by pressing button below.”

    Thanks! That solved that problem! 🙂

    Though I still have a white stripe on the right side of the webpage 🙁

    I use the iphoneX pixel dimensions and it works well for me. Here are the pixel dimensions published by Apple: https://apple.co/2IGh0I9

    Plugin Author NiteoThemes

    (@niteo)

    Hello, same for me – Samsung Galaxy and Google Pixel – displays just fine without white stripe you describe.

    I managed to get it working before you two posted the reply and forgot to update the situation here 😛
    I was using a fixed width for the twitch player. I switched to 100% and now it displays good 😀
    Thanks for the help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.