Support » Theme: Pique » Mobile display

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hi @gazette-gal!

    Are you referring to line breaks on your home page? Like around the words “non-techie entrepreneurs?”

    When I look at your page, it looks like there are &nbsp tags at the beginning and end of the italicized section of text, which are preventing the lines from breaking where they would normally (between the words, instead of in the middle).

    Did you add those in? Or perhaps is one of your plugins adding them in?

    Tanya

    (@gazette-gal)

    Sorry @shireling, that was kinda vague of me lol, I was multi-tasking… But no that’s not what I’m referring to. On my iPhone 6 the home page starts out normal, but after the text in the top panel it scrolls forever (like 6.5 portrait screen lengths) before the next panel shows up… then after the text of the next panel it’s the same thing with like 6.5 screen lengths of the panel background and then none of the other panels display. It displays fine on my mom’s HTC android though.

    Chad

    (@shireling)

    Interesting. When I try to load the site through browserstack.com, I have a hard time getting it to load in a readable way.

    It looks like you are serving the entire site through an iframe of http://panopticfoundations.com/foundations – can you tell me a little more about why it’s set up that way? I’m wondering if that’s the cause of the scrolling issues we’re seeing.

    Another good test – try disabling all of your site’s plugins to see if that fixes it. If it does, then you’ll know there’s a plugin conflict. Turn them on one at a time until the problem comes back.

    Let me know about the iframe and the plugins test!

    Tanya

    (@gazette-gal)

    [insert expletives here] lol… your response made the light go on. The actual site URL is: panopticnews.com/foundations I have a domain through Hover that I have a redirect setup for sending panopticfoundations.com to panopticnews.com/foundations – however, I turned on masking (stealth redirection) so that the url would hold as panopticfoundations.com. This breaks things and I haven’t used it in so long that I had completely forgotten that it was a problem. With stealth redirect turned off it loads properly. Sorry about that. Don’t suppose you know of an alternative way to mask the domain that doesn’t cause this problem? Thank you so much for you help.

    Chad

    (@shireling)

    Eureka! 🙂

    You might consider moving the domain to the same host as the site? Then you may be able to configure things more easily 🙂

    Tanya

    (@gazette-gal)

    Thanks @shireling I’ll look into that. The main site is part of a multi-network WordPress setup, hosted through WP Engine. The other domain is strictly a redirect at this point until I make some final decisions and I’ve not really done much with this, so not really sure what the options or best practices are lol.

    Chad

    (@shireling)

    I see 🙂 If you run into trouble, perhaps the folks how set up the hosting could offer some advice on mapping your domain.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.