Support » Theme: Responsive » Menu background problem

  • In a WP multisite (4.8.2) with Responsive (3.3), a gray strip appears behind the menu on one of the subdomain sites (katrineholm.seniornet.se). There is no such grey strip on the main site (seniornet.se) or any of the other subdomain sites. The added css code is exactly the same on all sites. How do I get rid of the gray strip on katrineholm.seniornet.se?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Yep, same here. Two little gray strips on both ends of the header menu on http://www.sleepsatisfaction.com. Happened with the latest theme update. Seems like every other update lately has caused some kind of problem. What’s the fix please?

    This might be all you need in your css file:

    .main-nav {
    background-color: transparent !important;
    background-image: none !important;
    -ms-filter: none !important;}

    I have solved the problem with this css-code:

    .main-nav {
    background-color: unset;
    background-image: unset;
    }

    Remains to understand why the grey background only appeared on one of all subdomains, which all have the same css-code.

    Theme Author CyberChimps

    (@cyberchimps)

    @gunilla – Glad to know that issue is solved

    I am checking this & will fix in next release

    Still waiting for your fix, CyberChimps. What’s the delay?

    CHillegas

    (@chillegas)

    CyberChimps…..a week and a half and two theme updates since your last post, and still not fixed. Can you please respond??

    Theme Author CyberChimps

    (@cyberchimps)

    Hi,

    Really sorry for the delay.
    We are checking the issue and will get back to you soon.

    Thanks.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Menu background problem’ is closed to new replies.