Support » Plugin: Author: WP Symposium » Login from Profile does not work

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • I see this issue after wordpress update to 3.8

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    You are using Theme My Login Which is a problem with it not WPS. I suggest you ask on thier support forum about this issue.

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    Actually I just checked a couple of site that are using TML and they seem to be working just fine once logged in to the site. YOu may have something configured incorrectly, but here again that is with TML plugin not WPS.

    Could u please advise me to find the Login part in WPS for profile page?

    How to find the message – Please login to view this member’s profile. in WPS for profile?

    Cause the Theme My Login configurations are the same, there is no any change done, the problem exists after wordpres Update for subscribers login, for admin it works fine as it was before.

    Thanks in advance.

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    FYI all people have to be logged in to see what your trying to view. WPS is for your members only was built that way. WPS has nothing to do with the login if you are using Theme My Login.

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    what is your site URL please so I can take a quick look.

    I did not understand what u wrote 🙂

    Here us my website

    http://www.dddent.com

    I hope you calp me.

    Thanks

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    I just joined your site Robert Dempsey was able to post in the forum and logged out and back in and replies to the post I am not seeing a problem at all.

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    For further support please got to http://wpsymposium.com

    Strange… Did u click on my profile, than Login in “Please login to view this member’s profile.” ?

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    YEs I did and just tested it again and its working fine..

    This does not work for me, I cleared the cache and tried again, it does not work, do not know what to do

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    Probably your setting in the TML settings for your redirects for the admin.

    I found the problem source, it was caused by my “social login” plugin which is not compatible with wordpress 3.8

    I deactivated it and everything began to work fine.

    Thank u for your support, your plugin has a great future with such an impressive support.
    Good luck

    Plugin Author Robert

    (@robertd62)

    Glad you got it all ironed out

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘Login from Profile does not work’ is closed to new replies.