Support » Plugin: WordPress Featured Video - VideographyWP » “Load More” breaks functionality

  • Hello,
    As you can see, the featured image/video isn’t resizing upon “load more” and clicking on the image to play the video goes to # instead of playing the video or going to the post. Is it a script that’s not running on Load More that is necessary to make this work?

    Also, I’m having a hard time adjusting the amount of space under the first row of 3. The container seems to be set to height:800px, but I did not specify that.

    Also, I’m going to be using this on a client’s site so I want to make sure you’re planning on continuing support for this plugin for at least a few years to come?
    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author CodeFlavors

    (@codeflavors)

    Hi,

    Can you please tell me which plugin are you using for the load more functionality? Thank you.

    It’s the basic Beaver Builder “Posts” module. Beaver Builder Plugin (Pro Version).

    I’m not sure how the Load More functionality responded previous to 5.0, but it does seem like the other funky issues started after the update.
    Another thing, I’m assuming you know about, that after checking the options and clicking Query Video, you have to Save as Draft and refresh the post to get to the VideographyWP settings for the video.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘“Load More” breaks functionality’ is closed to new replies.