Support » Plugin: SendPress Newsletters » List response options not working

  • avbyrin

    (@avbyrin)


    When I submit an email through the form, it goes to the correct list.

    However, there is no notification on the user side to let them know whether the submission is successful.

    I have tried changing the response option for this list (to JSON, to default SendPress page and also to a WP generated page) but the HTML code doesn’t change at all. How can I fix this?

    Here is the page that is using SendPress plugin: http://www.fantasyleaguechampion.com/

    The form is at the very bottom.

    Thanks.

    http://wordpress.org/plugins/sendpress/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author itdoug

    (@itdoug)

    Make sure you are running 0.9.9.4. We just released it last night and it had some fixes for forms.

    avbyrin

    (@avbyrin)

    I upgraded to the latest version (0.9.4.6) and still there’s nothing. FYI I’m using the PHP code for this particular form. The code is as follows:

    <form id="sendpress_signup" method="POST" class="sendpress-signup" >
    
    				<div id="error"></div>
    				<div id="thanks" style="display:none;">Thank you for subscribing!</div>
    				<div id="form-wrap" style="width:300px;margin: 0 auto;">
    					<p></p>
    											<input type="hidden" name="sp_list" id="list" class="sp_list" value="000" />
    
    											<p name="firstname">
    															<label for="firstname">First Name:</label>
    														<input type="text" class="sp_firstname" orig="First Name" value=""  name="sp_firstname" />
    						</p>
    
    											<p name="lastname">
    															<label for="lastname">Last Name:</label>
    														<input type="text" class="sp_lastname" orig="Last Name" value="" name="sp_lastname" />
    						</p>
    
    					<p name="email">
    													<label for="email">E-Mail:</label>
    												<input type="text" class="sp_email" orig="E-Mail" value="" name="sp_email" />
    					</p>
    
    					<p class="submit">
    						<input value="Submit" class="sendpress-submit" type="submit"  id="submit" name="submit">

    Also in another form (on this page http://www.fantasyleaguechampion.com/index.php/category/blog/nfl/) that uses the WordPress generated widget, I’m getting this error after submission:

    500 - Internal server error.
    There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

    The emails are saved but the Thank you page is not showing up.

    I greatly appreciate your help! Thank you so much!

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    HI,

    Do you have access to your error logs? i am not sure where the code is having a problem and could not recreate it on our server. If you could somehow get the php error log that may help find the problem.

    Best,
    Josh

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    Also it looks like the permalinks are not working for the link and manage page. You should be able to fix that with these directions.

    http://sendpress.com/support/knowledgebase/emails-and-links-showing-404-page/

    Josh

    avbyrin

    (@avbyrin)

    I’ll take a look at the directions.

    How do I get the PHP logs (sorry – I’m a newbie)

    Thanks.

    Plugin Author itdoug

    (@itdoug)

    What are you running for your server? Cpanel? It’s different for all systems. If you haven’t control panel there should be a logs section.

    avbyrin

    (@avbyrin)

    I have the log now. What should I be looking for? There don’t seem to be explicit errors in it.

    Josh – The permalinks are already in date/name format but I re-saved it to see if it made a difference.

    Plugin Author Josh Lyford

    (@joshl)

    hi avbyrin,

    if you could email the log to me josh@sendpress.com i will look over it. Also how did you get the index.php in the url? is the in your settings? I think this might be the issue i am trying to setup a place to test it on our system.

    What is Football Pool?

    Best,
    Josh

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘List response options not working’ is closed to new replies.