Support » Theme: .TUBE » Issues With The Hover Effect

  • Resolved azxxxx

    (@azxxxx)



    Welcome.

    There are some issues with the hover effect. It does work in the Firefox, but it does not work in Chrome.

    Is there a way to fix that?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • DELETED

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  toddlevy.
    Theme Author tubegtld

    (@tubegtld)

    Can you please be more specific about which hover effect you’re referring to?

    When you move the mouse over post thumbnails, they get a hover effect. This effect does work in the Mozilla browser, but it does not work in Chrome.

    As an example, take this site: When you hover over the blog post thumbnails, they get a white hover effect.
    compendiumofstyle.wordpress.com.

    For some reason, this effect does not work in Chrome in your theme.

    Theme Author tubegtld

    (@tubegtld)

    That site does not appear to be using the TUBE Theme, so not really sure how to help…

    I just wanted to show you an example how this hover effect works.

    Here is a site using the Tube theme:

    eyemakeup.tube

    Just move your mouse over the blog post thumbnails on the homepage. This effect works in the Firefox, but it does not work in the Chrome browser.

    Theme Author tubegtld

    (@tubegtld)

    Ha, interesting. That’s actually NOT intended behavior on the Firefox side!

    However, if you want to replicate it, go to Appearance > Additional CSS and paste this in there…

    a:hover img {
        opacity: .8;
    }

    Please mark as resolved if that does the trick, and please also consider writing a review if you’re liking the theme.

    Thanks, it looks to work now.

    It is a great theme with a good potential.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Issues With The Hover Effect’ is closed to new replies.