WordPress.org

Support

Support » Multisite » Images not mapping

Images not mapping

  • I am having a weird issue with images. On the multisites the images will upload, but will show the image not found image.

    I thought it could have been the domain mapping plug but I turned off all plugins (even on the FTP) and the issue still arise. I’ve looked up the uploaded image file on the FTP and it’s there.

    What can I do to fix this?

    My main site is fine by the way.

    this is my .htaccess

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    
    # END WordPress
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • When you set up multisite, it said to replace the old .htaccess rules:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

    What version of WP were you using when you activated Multisite?

    I was probably using 3.3 or 3.4.

    I actually put the code in the .htaccess that WordPress network setup gave me. Are you saying I should replace this code with the code that you just gave me?

    I actually deactivated all plugins and the issue still exists.

    Thanks for your help!

    Vikash

    Yes, replace. 🙂

    If you were using 3.4 you very much need to switch to the old htaccess rules.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Images not mapping’ is closed to new replies.
Skip to toolbar