WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Leaf » [Resolved] Images at slider not work

[Resolved] Images at slider not work

  • chambergomagic

    @chambergomagic

    Hello, i´m using this theme in my new blog. I have a problem with the slider, it shows the post but do not show images. I tryed of many ways but ir doesn´t work anyway. How i can do with this?
    further questions, the slider only shows the entries that are not sticked?

    Thanks! Greetings!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Theme Author bradthomas127

    @bradthomas127

    Hi chambergomagic, Yes the slider shows the most recent post that are not sticky, the slider will display the featured image in your post.

    chambergomagic

    @chambergomagic

    Hi, thanks for the help, you were right, I discovered that only show in the slider entries that are not sticky, the problem is that the images are still not out, set them up as featured image and not display it. Can be a problem of having few blog entries? Now I have six entries and does not work … In case you want to see my blog is http://globocurioso.x10.mx

    Thank you very much.
    Greetings!

    Theme Author bradthomas127

    @bradthomas127

    How are you adding your images? It looks like your just putting them in your root directory and image sourcing them. You should add them using the WP up-loader. Feature image video: YouTube Featured Images

    chambergomagic

    @chambergomagic

    I add the images as same as the video, only i link the images of other web instead of upload the image. Could that be the problem?

    Edit: Finally i upload the image like in the video and it works!! There is any way of post a featured image from a URL?

    Theme Author bradthomas127

    @bradthomas127

    No sorry about that.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Images at slider not work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar