Support » Plugin: Leaflet Maps Marker (Google Maps, OpenStreetMap, Bing Maps) » HTTP-Fehler 500 – Settings & Installation (Partiell)

  • Resolved fredel

    (@fredel)


    Hello,

    first: thx so much, very nice plugin – sadly its not working with my site for the moment.

    when i activate the plugin i get a http 500 and i cannot access the backend. when i deactivate all other plugins (or, funny: i delete all language files) it works almost, i can access the whole configuration but not the “settings” button, then again: 500.

    do you have any suggestion for this issue?

    thx so much,
    fritz

    http://wordpress.org/extend/plugins/leaflet-maps-marker/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author RobertHarm

    (@harmr)

    Hi Fritz,
    sorry to hear that my plugin is not working on your site. I havent heard of http 500 errors with my plugin before – actually you are the first one reporting one. So my guess would be that there is perhaps a general problem with the web server configuration and that you should contact your hoster to check if everything is ok. It could also be that your server is “extra secured” which on another site caused similar issues.
    I am sure, your hoster can help!
    regards,
    Robert

    Hey Robert,
    thx for fast reply, for any reason its working now (3rd installation, other ones renamed).
    quiet strange, hope this remains this way, let look ahead.
    thx anyway!
    fritz

    Plugin Author RobertHarm

    (@harmr)

    great to hear!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘HTTP-Fehler 500 – Settings & Installation (Partiell)’ is closed to new replies.