Support » Plugin: YOP Poll » hidden boxes with Chrome

  • Resolved karibuni81

    (@karibuni81)


    Hello,

    I’m running Yop Poll with WP 3.6.1

    Boxes do not display for people using Google Chrome. Consequently, people using this browser are not able to vote 🙁

    It is working perfectly with Firefox, IE and Safari.

    How can I solve this problem ? Any idea ?

    Thank you !

    http://wordpress.org/plugins/yop-poll/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Edit : the problem is the same with Safari. Boxes display correctly only with Firefox and IE.

    Here’s a link to my website to see the problem :
    http://www.astuces-photo.com/concours-votez-photos-preferees/

    (Sorry for this 2nd message, I didn’t find a button to edit the 1st one…)

    Hello,

    To fix your problem go to your poll template and locate CSS sections.
    Then find this line:
    #yop-poll-answers-%POLL-ID% ul li {
    and then add after that line
    background-image: none;

    Next step is to locate this line:
    #yop-poll-answers-%POLL-ID% ul li input {
    and add after
    -webkit-appearance: checkbox;

    Regards,

    YOP Team

    It works !!

    Thank you so much for your reactivity !

    Does anybody know if this has been fixed yet? After 4 months?

    Or is there a more user friendly fix that will also stay after updates?

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi Dance_a_lot,

    This is not a bug but an CSS issues which is usually caused by the WordPress theme installed.

    Therefore there is not an unique solution we can implement as is depends on the problem.

    Regards,

    YOP Team

    Hi,

    You’re right. I’ve installed several poll plugins and they all have the same problem. I’m trying to solve it now with theme support.

    Thank you.

    Linda

    I have the same problem but I can’t find the code you are suggesting.
    I went to plugins – YOP- edit but there are number of CSS files .

    Can you direct me to the proper one?

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi realive1,

    Please send us a link to your poll so we may take a look.

    Regards,

    YOP Team

    realive1

    (@realive1)

    I found the proper lines – i think and added what you suggested above but it still doesn’t work on my site.

    Here is the post poll link;

    http://realfoodforlife.com/government-promoting-dairy-poll/

    realive1

    (@realive1)

    OK I tried again and this time got it working… I think.

    I MAY ALSO have added the instructions from another query. I tried these instructions instead but it didn’t work so I THINK I took those out.
    http://wordpress.org/support/topic/no-radio-box?replies=16

    I really don’t know what I ended up with.

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hey realive1,

    We have tested your poll on several browsers and everything looks properly.

    If you still have problems please get back to us and we will assist.

    Best wishes,

    YOP Team

    realive1

    (@realive1)

    Thanks. Quick question. Will the changes I put in still work when the plugin is updated in the future.
    Should I be saving a copy of that CSS file for easy install later?

    Plugin Author YOP

    (@yourownprogrammer)

    Hi realive1,

    When you update to a new version these changes will no longer take effect so you can save a copy of the current CSS.

    Regards,

    YOP Team

    I tried the fix with no luck. The only document in the files I found that had that code in it was yop_poll_model.php. Is that the correct file?

    I can’t show you the url because it’s an unpublished post. It looks fine for me in all the browsers, but the client can’t see it in Chrome.

    How can I fix this?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘hidden boxes with Chrome’ is closed to new replies.