Support » Fixing WordPress » Having Problems

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    evoulie

    (@evoulie)

    Okay, I think i did that. Now what?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    logo centered:

    try and add this to style.css of your theme:

    #churroblog_logo { text-align: center; }

    and while you are at it, change this:

    #link_churro_blog {
    	border:0;
    }

    to this:

    .link_churro_blog {
    	border:0;
    }

    as this is no css id, but a css class

    evoulie

    (@evoulie)

    What should I add to #churroblog_logo to get the logo to overlay the header iamge a little bit? And how can I get rid of the purple line that shows up in Safari under the image?

    Suzee Bailey

    (@suzee-bailey)

    My Blog is giving out this message:
    Fatal error: Call to undefined function wp_embed_register_handler() in /home/content/23/5122323/html/tabletalk/wp-content/plugins/simple-video-embedder/video-poster.php on line 94

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    @suzee Bailey: Don’t highjack another poster’s thread! Please post a new topic.

    evoulie

    (@evoulie)

    Okay, got the purple line gone by adding text-decoration:none

    but, how do I make the image overlap?

    evoulie

    (@evoulie)

    Help?

    evoulie

    (@evoulie)

    Anyone know?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Having Problems’ is closed to new replies.