WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Getting these error messages

Getting these error messages

  • Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://author-adv-pro.org/xml_database/www.xxxx.com.xml:178: parser error : Opening and ending tag mismatch: meta line 4 and head in /home/xxxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: </head> in /home/xxxx/public_html/hobopage.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/xxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://author-adv-pro.org/xml_database/www.xxxxx.com.xml:187: parser error : Opening and ending tag mismatch: head line 3 and html in /home/xxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: </html> in /home/xxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/xxxxx/public_html/xxxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://author-adv-pro.org/xml_database/www.xxxxxx.com.xml:188: parser error : Premature end of data in tag html line 2 in /home/xxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: in /home/xxxxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/xxxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxxxx/public_html/xxxxx.com/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 192

    http://wordpress.org/extend/plugins/author-advertising-pro/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • B_Dark
    Participant

    @b_dark

    i get the same error on my multisite, did you find any solution?

    Plugin Author giangel84
    Member

    @giangel84

    It will be fix within few days. Thanks for the report.

    Plugin Author giangel84
    Member

    @giangel84

    xml mode was the past registration method, however in the lstest version it should be no longer required. The error is strange enough…

    B_Dark
    Participant

    @b_dark

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://author-adv-pro.org/xml_database/xxxx.com.xml:1: parser error : Start tag expected, ‘<‘ not found in /home/xxxx/public_html/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: File not found. in /home/xxxx/public_html/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/xxxx/public_html/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 190

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxxx/public_html/wp-content/plugins/author-advertising-pro/admin-options.php on line 192

    why connect with http://author-adv-pro.org ?! also the author-adv-pro.org have white page with the message “File not found.”

    Plugin Author giangel84
    Member

    @giangel84

    why connect with http://author-adv-pro.org ?! also the author-adv-pro.org have white page with the message “File not found.”

    Previous version of the plugin was connected with the official website database for the registration, but it was experimental, and registration is no longer required by 5.x version, but a small part of old script was forget in the admin-options file script, where it check if the registration were good or not.

    White page was due to server transfer, so the external access was restored during last week end.

    Now the issue should be fixed.
    A new version will be released in order to fix all about, permanently.

    Thank you so much, and sorry for any occured inconvenience.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Getting these error messages’ is closed to new replies.