WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Getresponse webform button problem.

[Resolved] Getresponse webform button problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • JimDucharme
    Member

    @jimducharme

    Hi Incwise!

    Can you please contact our support team? I’m sure we can help you sort this out. You can contact us via phone, IM, email, FB, Twitter. Here’s our support contact page: http://support.getresponse.com/

    Regards,
    Jim Ducharme
    GetResponse

    Plugin Author GetResponse
    Member

    @getresponse

    Hello Incwise,

    As I see there is conflict with css styles.
    Probably you have defined to add class “btn” to every button object.
    If you remove “btn” class from:
    <button type=”submit” class=”wf-button btn” id=””>
    web form will be look same as in the getresponse editor.

    See example on screencast:
    http://screencast.com/t/u9PtfK6Tdt

    I hope this helps, should you have any further questions,
    please do not hesitate to contact us, we will be happy to
    help.

    Hey,

    thank you for the answer. Eveything is clear right now, but where i can find this code?

    Thank you!

    Plugin Author GetResponse
    Member

    @getresponse

    Hi Incwise,

    Button style definition is in “style-default.css”
    As I see “btn” style is in line 454.
    If you don’t need to use this button style anywhere you can just delete it.

    Please feel free to contact me again if you have any
    questions. I’ll be happy to help.

    Have a nice day !

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Getresponse webform button problem.’ is closed to new replies.