WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Garbled Admin

[Resolved] Garbled Admin

  • Just used the duplicator to download a copy of my site on my local machine. All went well but when I click on “Resave Permalinks” in the final steps, the admin panel is completely unusable. See screenshot here: http://cl.ly/image/393E1e1K4731

    The site’s frontend works perfectly so everything got moved fine so it’s really just the admin issue. I ran the whole process twice thinking maybe something broke but the issue is exactly the same. Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/duplicator/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • What changes/entries did you make when you ran Duplicator’s installer.php? If you’re not sure, try it again, and document what steps you took.

    Plugin Author Cory Lamle

    @corylamleorg

    I have seen that happen before and have fixed it by clearing my browsers cache. Have you tried another browser and clearing your cache? If the problems persist and your unable to resolve the issue you can submit a support ticket and I can look at the items closer for you…

    Hope that helps!

    Yes indeed it did resolve itself a couple of hours ago. All is well and the plugin worked flawlessly otherwise. Many thanks.

    Plugin Author Cory Lamle

    @corylamleorg

    Excellent! Thanks for providing your update….

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Garbled Admin’ is closed to new replies.