Support » Plugin: NextGEN Gallery - WordPress Gallery Plugin » Galleries replicated

  • Hello,
    I have the following problem, when I create ALBUMS OF ALBUMS OF GALLERIES the galleries are shown replicated. For example:
    -I create Album “Events”
    -Album “Events” is made by albums “Events2010” “Events2011” “Events2012”
    -Album “Events2010” is made by the galleries “Sunsets”, “Cities”, “Parks”
    when I select “Events2010” I see the galleries “Sunsets” “Cities” “Parks” 4 TIMES!
    Here you can see the problem http://www.santantoniopineta.it/gallery/nggallery/eventi-2014

    Versions:
    Wordpress 3.8.2
    NextGEN Gallery by Photocrati 2.0.61

    Any suggestions?
    Thanks in advance,
    Dario

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Can someone try to follow the steps I wrote in last post, to ensure it is a bug of the plugin?

    @neo1987 From read-this-before-you-open-a-new-thread

    – Does this error still occur if you switch your theme to the WP default, and deactivate all plugins except NextGEN Gallery? (*be sure to clear your browser cache and reload your site after deactivating)

    I have yet tried the default WP theme (twenty fourteen theme), deactivated all plugins except NextGen and WP No Category Base that “removes ‘/category’ from category permalinks”, without WP the Galleries are not loaded; I have tried with another browser and the problem is the same…
    The galleries are replicated.

    @tizz
    can you try the steps I wrote?

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @neo1987 – What you are describing does not seem out of the normal for creating an album within album structure, but I definitely would like to know if deactivating the “WP No Category” plugin sorts this out … that is just standard troubleshooting.

    – Cais.

    @cais
    Thanks for your answer. If I deactivate “WP No Category” plugin, in “multimedia gallery” page I see “Error 404: page not found”.

    Sorry, I forgot to say that the problem has come after upgrading WordPress, but I don’t remember which version there was before. Maybe 3.4.

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @neo1987 – We may have to get a closer look under the page at your site. Would you be able to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/ … please reference this topic) with your site specifics. We will need log in and FTP credentials for your WordPress installation, please include those with the Bug Report.

    Thanks!

    – Cais.

    I’ m sorry but I can’t give you the credentials to log in my site.
    However, I found a workaround. Referring to my example, I linked the “Events2010” “Events2011” and “Events2012” albums to pages each of one contains the Galleries.
    Thanks.
    Dario

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Galleries replicated’ is closed to new replies.