Support » Plugin: Fluid Video Embeds » FVE Vimeo Embeds

  • Hi all,

    I recently started updating my site with some new content and it seems the FVE plugin is having a hard time getting new content from Vimeo. All the videos I embedded before (6 months ago roughly) seems to work fine but any new videos don’t seem to work. I get some blank space and the below error msg:

    Warning: Division by zero in /var/sites/r/robmillington.com/public_html/wp-content/plugins/fluid-video-embeds/fluid-video-embeds.php on line 716

    which looks to be:
    $video_meta[‘aspect’] = $video->height / $video->width;

    I’ve tried both the shortcode and the oembed options – but both have the same problem.

    I followed the below topic and disabled FVE CSS and popped it into my theme stylesheet but still no luck.
    https://wordpress.org/support/topic/vimeo-videos-not-working?replies=14

    Any thoughts? Worst case scenario I managed to embed with the vimeo iframe method – but its not responsive so not ideal. Or perhaps I could upload my stuff to Youtube?

    My site with error: http://www.robmillington.com/work/hawkinsbrown/
    Vimeo file in question: https://vimeo.com/163931064

    Cheers,
    Rob

    https://wordpress.org/plugins/fluid-video-embeds/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Just had the exact same problem crop up myself… “Division by zero” warning relating to the ‘aspect’ video_meta.

    Have Vimeo changed something with their JSON return?

    Same problem, can no longer use FVE with Vimeo videos. Anyone have success?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘FVE Vimeo Embeds’ is closed to new replies.