WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Fonts

[Resolved] Fonts

  • Hi,

    I’m using one column theme as a mobile site. My fonts in the pages i create are not being displayed in the template correctly.
    If i use H1 in the page, the them doesn’t display it as H1, but rather a smaller font.

    and breaks are not working either.

    Why? Is there something I missing that is preventing this?

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Theme Author Guido

    @guido07111975

    Hi,

    I have decreased the size of logo h1 and logo h3 and title h3 a bit, please check the mobile stylesheet in css file:

    #header .logo h1 {font-size:2em;}
    #header .logo h3 {padding:0; font-size:1.3em;}
    .entry-title, .page-title, .widgettitle, .comments-title {font-size:1.3em;}

    And do you have example of a ‘break’?

    Guido

    Hi thanks for replying.

    It’s the post/page fonts that are not showing my fonts right.
    If i type ‘Something Text’ and make it BOLD, with large font,
    it shows up fine when I preview it in WP editor, but when I view it on Desktop or mobile the fonts is just regular without the design I put on the font.

    when I look at the code in firebug or chrome developer tool, it shows <p>excerpt</p>
    Is there something in the css that is preventing font design.

    Thanks Again.

    I figured it out. Your style sheet was missing:
    when i added this everything works.

    font-family: inherit;
    font-size: 100%;
    font-style: inherit;
    font-weight: inherit;

    Theme Author Guido

    @guido07111975

    Thanks. I did not know about this.
    I guess I’m using an out of date reset stylesheet. I do have this part:
    font-size: 100%;
    font: inherit;

    But when I take a look at reset stylesheet of twentyfourteen theme, I notice your whole code.

    I think I will add this in next update.

    Guido

    Nevermind…That didn’t work.

    I realized that I didn’t have my page set for the template. Instead I have to use default Template, page.php to get my fonts to act correctly.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Fonts’ is closed to new replies.