WordPress.org

Support

FLASH???

  • Please help me! I wanna get flash playing on my website, but everytime i do it with embed code it shows me just borders and background colour of it!

    Is theres something im missing???

    Thanks

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • have a link to see what you are talking about?

    Have you tried, not using javascript to embed the player? Try just using the standard <object classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0″ width=”32″ height=”32″>
    <param name=”movie” value=”/some.swf” />
    <param name=”quality” value=”high” />
    <embed src=”/some.swf” quality=”high” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer” type=”application/x-shockwave-flash” width=”32″ height=”32″></embed>
    </object>

    Just to see if it is a javascript problem.

    Still doesnt work, this is what is written in my page:

    <object classid=”clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000″ codebase=”http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0″ width=”300″ height=”300″>

    <param name=”movie” value=”http://www.shamis.de/media/mp3player/flam-player.swf” />
    <param name=”quality” value=”high” />

    <embed src=”http://www.shamis.de/media/mp3player/flam-player.swf” quality=”high” pluginspage=”http://www.macromedia.com/go/getflashplayer” type=”application/x-shockwave-flash” width=”300″ height=”300″></embed>
    </object>

    Hello? Is there anyone who can help me?

    Okay….I can only suggest a little idiot checking…(not saying your an idiot, I’ve actually made these mistakes).

    Check the path of the .swf?
    Check the that your putting the code on the right .php file?

    (I just checked these on your site, and niether of these seems to be the problem)

    ALA has some info:

    http://www.alistapart.com/articles/flashsatay/

    I notice the player started to load (saw some stars) but then stopped. You also have some validation errors:

    http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.shamis.de%2Fmy-music

    Good luck:)

    It looks like I get a quick preload (where the movie goes) of about five red stars, and then it stops.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘FLASH???’ is closed to new replies.