Support » Fixing WordPress » Feed Problem

  • Lismich

    (@lismich)


    Hi everyone. I looked high and low for an answer at feedburner, but found nothing, so I’m hoping someone can help me.

    When I purchased Guided Transfer and moved to my own domain, in March, I also purchased Site Redirect from WordPress. The past month, subscribers are emailing me saying that loads of my old posts, dating back to 2008 are showing up in their feeds. I’m clueless how to remedy this. Could it be a problem with Site Redirect and my wordpress.com account conflicting with my new domain?

    Thank you,
    Lisa

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Did you use a new domain name on your self-hosted site?

    Lismich

    (@lismich)

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Then there’s really nothing you can do about this. You have, in effect, launched a new site with a new feed. So people will just have to catch up again using their own feed readers.

    Lismich

    (@lismich)

    But the feed URL is the same, due to redirect (??)

    Lismich

    (@lismich)

    BY the way..I forgot to mention..I was told my feed started doing his two weeks ago, and I’ve had my new domain since late Feb/Early March.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    the feed URL is the same, due to redirect

    No. You have a new feed url.

    Lismich

    (@lismich)

    But I checked feedburner and it’s the same as it was with my wordpress.com account.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Feed Problem’ is closed to new replies.