Support » Plugin: Gallery Custom Links » Fatal error: Uncaught InvalidArgumentException: DiDom\Document::load expects par

  • Resolved despejo

    (@despejo)



    Thanks so much for this one but can’t make it to work. Can you help with this?
    Fatal error: Uncaught InvalidArgumentException: DiDom\Document::load expects parameter 4 to be integer, string given in /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-content/plugins/gallery-custom-links/vendor/imangazaliev/didom/src/DiDom/Document.php:230 Stack trace: #0 /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-content/plugins/gallery-custom-links/vendor/imangazaliev/didom/src/DiDom/Document.php(64): DiDom\Document->load(‘<style type=”te…’, false, ‘html’) #1 /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-content/plugins/gallery-custom-links/mgcl_core.php(87): DiDom\Document->__construct(‘<style type=”te…’) #2 [internal function]: Meow_Gallery_Custom_Links->linkify(‘<style type=”te…’, 9) #3 /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-content/plugins/gallery-custom-links/mgcl_core.php(100): ob_end_flush() #4 /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-includes/class-wp-hook.php(286): Meow_Gallery_Custom_Links->wp_footer(”) #5 /home/yourfrie/theedgeofsimple.you in /home/yourfrie/theedgeofsimple.yourfriendlygeeks.com/wp-content/plugins/gallery-custom-links/vendor/imangazaliev/didom/src/DiDom/Document.php on line 230

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hi,

    Sure! I will fix it. I would like you to try a new version. Can you contact me through https://meowapps.com/contact/? I will send it to you.

    Hello, I do have the same trouble. Can You please help me with it?

    Thank you!

    Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hi @ingatech,

    This issue is a big one, actually, the crash is in a library I am using (so basically, this is not happening in my code and I can fix this part directly). I doubt however that the library has such a big bug, and it happens in a very specific case, which I would like to understand.

    For you, does it happen on every page? All the time? Is there anything special about your install? Maybe the page is totally empty? Have you seen more errors in your PHP Error Logs?

    ingatech

    (@ingatech)

    Hi, Jordy,

    thank you for the quick replay. I am sending link to my page
    (http://www.technicos.lt/) – I’m using gallery like product categories,
    so need custom links on photos (http://www.technicos.lt/produktai/).
    Here was written html code for this gallery, but I need to change it to
    Wordpress gallery or Meow Gallery block (I have installed it on my
    wordpress page (I think it does not work too, because do not work my
    selected gallery settings.).

    I have tried Custom links on created page with written html code, on new
    page – it does not work. When I turn on this plugin – in Footer of my
    page I see this message:

    Actually it looks like this in all pages all time:

    Hope the problem is solvable 🙂

    Best wishes from Lithuania,

    Inga

    Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hello @ingatech,

    You wanted to mention a message, right? I cannot see it above 🙂 Can you post it again?

    ingatech

    (@ingatech)

    Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    This message is not a good sign; it means that you have broken HTML in your page. So basically the parser in my plugin generates an error. I made an update of the parser I am using, with a bit of luck it will “overlook” this HTML problem. Please give it another try. It is now version 1.0.2.

    HI,

    thank You so much for support. I have updated Custom Links to new version, unfortunately I have new error message 🙁

    please find attached one more screenshot:
    new error

    is it possible, that I should search problems in my page with HTML?

    best wishes
    Inga

    Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hi,

    For anybody having this issue, can you contact me directly?
    https://meowapps.com/contact

    Thank you 🙂

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.