Support » Plugins and Hacks » [eshop] No CSS Formatting

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Does it work if you use the default theme?

    Doesn’t work for chrome either.

    try copying the eShop.css file and put it in your theme directory, does that make any difference?

    The fact that it is working in IE suggests the issue lies elsewhere.. but where I really don’t have a clue!

    Thanks for the replies, guys! Not sure about using the default theme, but sticking a copy of the eshop.css file seems to have worked for Opera!

    Off to give it a go in FF 🙂

    ETA: works in FF as well! Thanks elfin!!

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Just out of curiosity, what application did you use to create your custom ehop.css file?

    Crimson Editor. Why, did it add something weird?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    I was just wondering if there was some sort of “invisible” formatting being added to the file. I’m intensely curious as to why it worked in IE but not in Firefox or Opera etc. Normally I see the reverse when someone has been pasting in content from Word but this is the first time I’ve seen it happening in this way. I’d love to know what the cause was…

    Yeah, I thought it was odd too! But Crimson shouldn’t have added anything weird that shouldn’t have been there…never has before *shrug*

    I have the same problem though checking out with W3C validator it is ok. My site is great in IE8 but all other browsers are OTL.

    What gives, I am getting paranoid lol

    @dael3 – start a new thread please

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[eshop] No CSS Formatting’ is closed to new replies.