WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Smush - Image Optimization » [Resolved] Error Smush it

[Resolved] Error Smush it

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @persefona132,

    I hope you’re well today! 🙂

    Hmm, are you using a CDN for content? If so, or as a possible fix here, could you try the following?

    1. Go to Settings > Media
    2. Untick the “Enforce image URL is same as Home” option?

    I think that should sort this for you.

    Thanks,
    David

    Yes, thanks a lot:) It works! Have a nice day!:)

    David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @persefona132,

    You’re most welcome, glad that sorted it. 🙂

    Any further questions, let us know. We’ll be here to help.

    Cheers,
    David

    Hi!, i’ve a problem with smushit. the plugin is no longer able to smush most of the images, in my media library at right side of column smush.it it says no savings. u can see the screen.
    Media library

    Em using wordpress 3.8.1. Please note I do not use a CDN, but do use w3 total cache.
    Any advice on this.

    David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @daniyalesire,

    Could I ask for you to create a new thread for that? As the issue isn’t related to the OP, it’ll help us to start anew and thus not get the 2 issues confused.

    We’ll be right along to assist once that new thread is posted. 🙂

    Thanks,
    David

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error Smush it’ is closed to new replies.
Skip to toolbar