WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » TablePress » [Resolved] Error in CSS styling ?

[Resolved] Error in CSS styling ?

  • test tablepress

    I’m back, now setting up TablePress.

    Here is my short code: [table id=5 datatables_scrolly=”650px” /]
    I have enlarged my theme, so I thought this new size might work.

    Here is my Custom CSS: (do you see any errors in it?)
    I cannot seem to get the widths correct. See link above.

    .tablepress-id-5 .column-1 {
    	width: 75px;
    }
    .tablepress-id-5 .column-2 {
    	width: 75px;
    }
    .tablepress-id-5 .column-3 {
    	width: 200px;
    }
    .tablepress-id-5 .column-4 {
    	width: 300px;
    }
    
    .tablepress td a {
      color: #008080;
    }
    
    .tablepress td {
      vertical-align: top;
    }

    Should I deactivate Reloaded?
    http://wordpress.org/extend/plugins/tablepress/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author TobiasBg

    @tobiasbg

    Hi,

    first: Yes, please deactivate WP-Table Reloaded after switching to TablePress.

    The CSS itself looks ok, but unfortunately, I couldn’t check, because the link you posted only returns a “Not found” error. Is this really a publicly published page?

    Regards,
    Tobias

    I’m sorry about the link. I had forgotten I was looking in “draft” mode.

    It should be viewable, now.

    Plugin Author TobiasBg

    @tobiasbg

    Hi,

    yes, thanks, now it is 🙂

    As it seems, your page does contain more than the Shortcode. Specifically, the Shortcode seems to be wrapped in things like HTML <pre>, <code>, and <div> elements. You will see this nicely in the “HTML editor” view of the editor of the page. Please switch to that and remove all unnecessary HTML. Very likely, you will then only have the Shortcode in the content.

    Regards,
    Tobias

    Good grief. I’m sorry for taking your time.

    Thank you. Waiting patiently for beta .8

    This may be of interest to you. I’m sure it’s nothing that could be foreseen.

    I have iframe youtubes in one of my columns – working great.

    When I imported from “Reloaded”, they no longer worked.

    Here is the imported code:

    <iframe width=\"300\" height=\"169\" src=\"http://www.youtube.com/embed/KJVuqYkI2jQ\" frameborder=\"0\" allowfullscreen></iframe>

    Here is the original code, that has to be corrected.

    <iframe width="300" height="169" src="http://www.youtube.com/embed/KJVuqYkI2jQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    Plugin Author TobiasBg

    @tobiasbg

    Hi,

    good to hear that fixing the HTML worked so nicely 🙂

    And that issue with the backslashes in front of the quotation marks is definitely something that I will investigate!
    It would be really nice if you could send me a WP-Table Reloaded Dump File, so that I can try to reproduce this on my test site. For that, temporarily enable WP-Table Reloaded again, and create the file on the “Plugin Options” screen. My email address is in the main plugin file “tablepress.php” of the plugin.
    Also, which import method did you use, the “WordPress database” or “WP-Table Reloaded Dump File”?
    Oh, and I could also send you a preview of the 0.8-beta, so that you could already use the scroll feature, if you want.

    Regards,
    Tobias

    See email

    Plugin Author TobiasBg

    @tobiasbg

    Hi,

    thanks for the email! I’ll gladly invest the issue with the CSV file then!

    Best wishes,
    Tobias

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Error in CSS styling ?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar