Support » Plugin: Scroll Triggered Boxes » ERROR

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hello akedv,

    Can you please confirm the version number of our plugin you are using.

    Plugin Version 2.0.2, WordPress Version 4.2.2

    Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hello akedv,

    I apologize for the delay in replying. Can you please share the website URL and I’ll look into this.

    Hi there, it’s http://www.messersammler.com/ but the plugin is not active right now, because of this error message in the frontend:

    Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/.sites/702/site2770836/web/core/plugins/scroll-triggered-boxes/src/BoxLoader.php on line 95

    Plugin Author Ibericode

    (@ibericode)

    Hi @akedv,

    Do you happen to know what your box rules looked like? More specifically, your “if post type is ….” value? That would be of great help for us in debugging this issue, we fixed a similar bug in version 2.0.1 so it’s a little hard to reproduce for us right now.

    Thanks in advance!

    Great input!!! I changed the box option “show this box” from “if post is” <empty> to “everywhere” saved it and changed it back and the error is gone now!
    but th box doesn’t show up anymore, does it for you? try it here: http://www.messersammler.com/edc/ganzo-g720-o/

    regards

    Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hey akedv,

    It looks like you are using some caching plugins. Can you please disable it or clear the cache and try again. Sometimes disabling the caching plugin also does the trick. Do let me know.

    Yes, i’m using cachify, cache is cleared AND plugin is deactivated now!

    Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hello akedv,

    I just checked. While the details of STB box are added to the site code, I noticed it does not show up.

    Can you please post a screenshot of all the settings for your STB box.

    plugin “autoptimize” deactivated as well, no change…

    Here are the settings: http://www.messersammler.com/media/stb-box-settings.pdf

    Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hello akedv,

    We just released an update for the plugin. Can you please update and test again.

    Sorry for the trouble.

    Ok, i installed the update, but nothing. Just after changing the option “show this box” from “if post is” <empty> to “everywhere” it worked! Doesn’t work for “if post type is” <empty> either.

    Still I would prefer to have this box just on posts, not pages/archives…

    On version 2.0.4 option “if Post is” doesn’t work for me (probably bug).

    Try:
    Show this box –> manual condiction –> is_single()

    Plugin Author Harish Chouhan

    (@hchouhan)

    Hello @adrianpt, Please create a new support request so we can assist you individually.

    Thanks for pointing out the bug. It has been resolved in the latest release. There are few minor things we will release in future versions.

    @adrianpt, BIG THX! is_single() works great for me!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘ERROR’ is closed to new replies.