• Resolved acicovic

    (@acicovic)


    Hi,

    I am using WP Logo Showcase with the GeneratePress theme using the following shortcode:

    [logoshowcase orderby=”rand” dots=”false”]

    I have a showcase of 15 images, all 247×100px, using the plugin’s default margins and border sizes. The plugin does not work as it does in the demo.

    • On 1023 pixels width the dots appear (I assume this is not by design)
    • On 978 pixels the right border of rightmost item disappears
    • Bellow 978 pixels elements start coming closer to each other and finish by having no space between them. The rightmost element is being cut on the right, and the right part of the leftmost element appears within the slider.

    Here I attach an image of what happens at 935px.

    Any clues?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter acicovic

    (@acicovic)

    I have cross-posted this to the GeneratePress developers here, so we can see if this issue is somehow connected to the theme.

    Thread Starter acicovic

    (@acicovic)

    Hi

    I tested with Twentyfifteen and TwentySeventeen themes and the plugin operates more correctly (it still shows the bullets but at least spacings are correct). The problem I see when I use the plugin with GeneratePress is that the li element containing the image is set smaller than the image itself, which results in images sticking one to another. So it is like the calculation is not or cannot be done correctly when using GeneratePress theme.

    For the time being, I did use another plugin to get the job done. If you fix this let me know and I will revisit this plugin.

    Thank you for your time.

    Plugin Author Anoop Ranawat

    (@anoopranawat)

    Hello,

    Thanks for using our plugin and notifying your issue.

    We have test this plugin with GeneratePress theme(https://wordpress.org/support/theme/generatepress/) and our end it’s work well. Please share your site link where you use this plugin and face issue? So we can check it properly.

    Thanks & Regards
    WP Online Support

    Hi SPTechnolab,

    After the update of the theme Jupiter the logo slider shows a black background.
    How can I solve this please?

    Martin

    Plugin Author Anoop Ranawat

    (@anoopranawat)

    Hello,

    Can you please share website link so that we can check and provide you better support.

    Plugin Author Anoop Ranawat

    (@anoopranawat)

    Somewhere added following css:

    .slick-footer, .slick-header, .slick-slider{background :#000;} this stored in the cache

    Please delete this OR use

    .slick-footer, .slick-header, .slick-slider{background :#fff !important;}

    Thread Starter acicovic

    (@acicovic)

    Hi,

    Sorry for the late reply. Currently I cannot give access to the site, but if you tested with GeneratePress and it works then it might be some plugin which causes the problem. I currently have no time to test this but if I find it I’ll let you know.

    Thank you for your response.

    Plugin Author Anoop Ranawat

    (@anoopranawat)

    Hello,

    I check this plugin with GeneratePress WordPress theme, it’s working good with these theme,

    Thank you,

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Display Problems’ is closed to new replies.