WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Minimize » [Resolved] Display problem with submenu

[Resolved] Display problem with submenu

  • Hi!

    I have a display failure while using menus with the minimize light theme.

    You can try it yourself at
    http://www.pytek.at/wordpress/

    I have 7 items in the main menu. One of them has submenus (the about me item). If the page is fullscreen on my macbook, it works fine. But if I look at it from an iPad, the menu bar is split into two lines. And if I click on the “about me” menu item, the submenu is displayed over the second menu line and the text of it isn’t readable any more.
    You can reproduce this on notebook too. Just resize the width of the browser window until the Impressum item is below the About me menu and then move your mouse over the About me Menu item.

    I am using iPad with iOS 7 and Safari 7.0.1. But I can reproduce it in latest Chrome for Mac too.

    I hope you can fix this problem!

    Thx!

    Sincerely
    Pytek

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Theme Author Slocum Themes

    @slocumstudio

    Hi Pytek,

    Thank you for pointing out this issue. We actually discovered it earlier this week and a fix will be implemented in a future version (possibly the next version). We appreciate the level of detail given in your explanation above and thank you for using our theme! We’ll reply here once the update is out.

    Thanks!

    Theme Author Slocum Themes

    @slocumstudio

    Hi Pytek,

    We recently put out an update to Minimize to fix this issue. If you’d like to have the update right away, you could upgrade to our pro version. Otherwise there is an approval process that we have to go through which will delay the release of the next free version a bit.

    https://slocumthemes.com/wordpress-themes/minimize-pro/

    Thanks!

    thx for the fast fix! It works great now!

    Theme Author Slocum Themes

    @slocumstudio

    Hi pytek,

    Glad this issue is fixed! We’ll go ahead and mark this topic as resolved.

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Display problem with submenu’ is closed to new replies.
Skip to toolbar