Support » Plugin: Libsyn Podcast Quick Embed » Disappearing Embed Code

  • Hello,

    I’m part of a shared word press site and recently got permission to post links to my Libsyn podcast. When I attempt to place the embed code in the TEXT/HTML file and hit Save as Draft, the embed code disappears. My colleagues are able to place the embed code into the draft and update it fine. I have tried on Chrome, Firefox, and IE with the same result. Any help you could provide would be deeply appreciated.

    Sincerely,

    Stacy

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Durgesh Tayade

    (@dwebmaster)

    Hey @stacyhd, first of all sorry for the late reply. Do you still have the issue?

    No worries, I’m a bit behind myself. Sorry about that. Yes, it still seems to be happening. I’ll create a post with the embed code for the libsyn podcast in the text (HTML) view, but when I go to save the post the embed code disappears and my colleague has to update the post with the code for me. Any help you could provide would be deeply appreciated.

    Sincerely,

    Stacy

    Hi,

    Could I please get some assistance with this as soon as possible? I’ve tried Firefox, IE, Microsoft Edge, and Google Chrome and the same thing happens: I post the embed code, I hit Save Draft, and the code disappears. It’s getting to be quite frustrating.

    Stacy

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Disappearing Embed Code’ is closed to new replies.