WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Custom fonts

[Resolved] Custom fonts

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author ti2m
    Member

    @ti2m

    Hi,

    custom webfonts should work in general. Can you sent me your OAM to edge@timmjansen.com, then I can take a look on what’s being uploaded and if paths are modified correctly.

    Ok thanks I did.

    Plugin Author ti2m
    Member

    @ti2m

    Hey,

    I figured out what went wrong, will commit the new version to the dev branch tomorrow.

    Oh great! Thanks

    I can’t find an updated dev version, or it’s not here yet ?

    Plugin Author ti2m
    Member

    @ti2m

    Sorry for taking so long. Updated a bunch of other things, should now work in the dev version: http://downloads.wordpress.org/plugin/edge-suite.zip

    Let me know if the fonts render correctly.

    I tried and unfortunately it’s not really working for me.

    – Same oam still don’t render the font.
    – A modified oam I had made before for testing purpose now renders the correct font, in Edge I had put an absolute path for the font css instead of just ‘univers2.css’.
    – For all of them the images now don’t show (shapes are fine but not the png).

    Plugin Author ti2m
    Member

    @ti2m

    Hi, sorry, my fault. There was a compatibility issue with EA 2.0, that should be fixed now. At least the composition you sent is now working for me. Please try the latest dev. Sorry for the trouble.

    Plugin Author ti2m
    Member

    @ti2m

    Marking this as solved due to inactivity.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Custom fonts’ is closed to new replies.