Support » Fixing WordPress » CSS ineffective

  • Resolved helenes13

    (@helenes13)


    Hello
    After some trials with different themes, this custom CSS does not work anymore (
    I want to remove the logo in the header of the homepage.) :

    body.home #site-logo {
        display: none;
    }

    I have removed everything belonging to the previous themes, including in the hoster files. I have tried removing and downloading my logo again, and thousand other trials since yesterday. I have emptied the cache of my browser. Nothing works. I have also activated WPSupercache only after the problem showed, and emptied it.
    NB : if I remove my own logo, the theme’s name appears.
    I am a beginner and I don’t know how to go further. Can you please help me ?
    Thanks in advance.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • muktadhawan

    (@muktadhawan)

    .home #site-logo img {
    display: none !important;
    }

    Try This. OR if you can please share website link

    Thread Starter helenes13

    (@helenes13)

    Thanks for your help. But sorry to say it still does not work…
    Under construction : https://hs-artworks.com/

    Samuel O.

    (@wpcoworker)

    Please try this, it should work

    body.home .basel-logo img {
        display: none;
    }
    Thread Starter helenes13

    (@helenes13)

    YESSSS ! It works ! Congrats !
    At the same time, I am on the phone with the hoster because a few things seem wrong

    Thread Starter helenes13

    (@helenes13)

    Finally, no more bugs seem to appear. Thanks a lot for you help.
    Have a nice day.

    • This reply was modified 2 years ago by helenes13.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘CSS ineffective’ is closed to new replies.