Support » Plugin: MailChimp Campaign Builder for WordPress » "Couldn't access your feed" and warnings

  • Resolved tnightingale

    (@tnightingale)



    Connected successfully using MC API key.
    But Build New Campaign produces the following warnings and message:
    ===================================================

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://challenge-newalbany.com/feed/rss/:1: parser error : Document is empty in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: http://challenge-newalbany.com/feed/rss/:1: parser error : Start tag expected, ‘<‘ not found in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/chnewalb/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-campaigns/mc-content.php on line 60

    Couldn’t access your feed. Please check to make sure your feed is public. If it is publicly accessible, make sure the feed also validates.

    ================================================================
    Checked the feed, it validates successfully. Is public as far as I know (no reason not to be). Suggestions?

    Am also using Mailchimp for WordPress Lite.
    Thanks for your help.

    https://wordpress.org/plugins/mailchimp-campaigns/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • same issue for me…

    Plugin Author mc_nate

    (@mc_nate)

    Hmm… looking into this.

    For some reason, it looks like it’s not loading the correct RSS feed for your blog. Would you mind sharing some information about your setup? WordPress version, theme, other plugins, etc.?

    It should be loading up the default URL to your blog’s rss feed, but that looks like goes to a 404 page.

    Plugin Author mc_nate

    (@mc_nate)

    Hey everyone —

    I pushed an update last week to adjust how I’m pulling in the feeds. I haven’t seen any issues with it so far, but if you see anything crazy please open up a new ticket. Happy to investigate.

    Plugin Author mc_nate

    (@mc_nate)

    Hey everyone —

    I pushed an update last week to adjust how I’m pulling in the feeds. I haven’t seen any issues with it so far, but if you see anything crazy please open up a new ticket. Happy to investigate.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘"Couldn't access your feed" and warnings’ is closed to new replies.