Support » Plugin: Easy Appointments » Connections not loading after update

  • Resolved ChrisL

    (@chrslcy)


    Hi Nikola,

    I’ve updated the plugin doay on a couple of sites, and now the connections page isn’t loading any connections. When I roll back to the previous plugin version the issue is resolved. You might want to check it out.

    Cheers,

    Chris

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Nikola Loncar

    (@loncar)

    Hi @chrslcy,

    can you please tell me were there errors inside console or in browser? On test sites it was working fine. There must be something specific there that you have.

    Best regards,
    Nikola

    Here’s the error from the console:

    VM475:8 Uncaught TypeError: _.findWhereSafe is not a function
        at n.eval (eval at m.template (underscore.min.js:5), <anonymous>:8:49)
        at n.c (underscore.min.js:5)
        at n.render (admin.prod.js:1052)
        at admin.prod.js:1637
        at Function.m.each.m.forEach (underscore.min.js:5)
        at n.each (backbone.min.js:1)
        at n.render (admin.prod.js:1625)
        at _ (backbone.min.js:1)
        at m (backbone.min.js:1)
        at f (backbone.min.js:1)
    (anonymous) @ VM475:8
    c @ underscore.min.js:5
    render @ admin.prod.js:1052
    (anonymous) @ admin.prod.js:1637
    m.each.m.forEach @ underscore.min.js:5
    (anonymous) @ backbone.min.js:1
    render @ admin.prod.js:1625
    _ @ backbone.min.js:1
    m @ backbone.min.js:1
    f @ backbone.min.js:1
    u.trigger @ backbone.min.js:1
    reset @ backbone.min.js:1
    t.success @ backbone.min.js:1
    i @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:2
    fireWith @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:2
    y @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:4
    c @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:4
    XMLHttpRequest.send (async)
    (anonymous) @ VM430:1
    send @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:4
    ajax @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=4.9.4:4
    e.ajax @ backbone.min.js:1
    e.sync @ backbone.min.js:1
    sync @ backbone.min.js:1
    fetch @ backbone.min.js:1
    initialize @ admin.prod.js:1610
    e.View @ backbone.min.js:1
    n @ backbone.min.js:1
    (anonymous) @ admin.prod.js:2365
    _ @ backbone.min.js:1
    m @ backbone.min.js:1
    f @ backbone.min.js:1
    u.trigger @ backbone.min.js:1
    (anonymous) @ backbone.min.js:1
    (anonymous) @ backbone.min.js:1
    m.some.m.any @ underscore.min.js:5
    loadUrl @ backbone.min.js:1
    checkUrl @ backbone.min.js:1

    Problem solved.

    When I disabled all plugins on Chrome and did a hard refresh of the page, the connections loaded and continue to do so, even with the plugins enabled again.

    Thanks for your help!

    Plugin Author Nikola Loncar

    (@loncar)

    You’re welcome. I was thinking of suggesting that because it was looking like cache issue. 🙂

    Best regards,
    Nikola

    Had the same problem. It worked in incognito, so I cleaned the cache/cookies and it worked.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Connections not loading after update’ is closed to new replies.