Support » Plugin: Logo Carousel » Carousel doesn't autoplay

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • alexlucena

    (@alexlucenagmailcom)

    I have the same problem, in my website.

    I can’t see any problem in the js console.

    Thanks in advance.
    Alex

    alexlucena

    (@alexlucenagmailcom)

    I have the same problem, in my website.

    I can’t see any problem in the js console.

    Thanks in advance.
    Alex

    alexlucena

    (@alexlucenagmailcom)

    kiwi_logo_carousel.php Line 58: replacing jquery.bxslider.min.js in
    wp_register_script( ‘bxslider’, plugins_url( ‘/third-party/jquery.bxslider/jquery.bxslider.min.js’, __FILE__), array(), false, false);

    kiwi_logo_carousel.php Line 79: Adding auto:true,
    echo ‘jQuery(“.kiwi-logo-carousel-‘.$key.'”).bxSlider({ auto: true, ‘;

    kiwi_logo_carousel.php line 107: replacing ‘default’ by $id
    ‘id’ => $id,

    I fixed with it 🙂

    you’re the best! 🙂

    too bad we can’t update the plugin, unless the owner changes it as well..

    alexlucena

    (@alexlucenagmailcom)

    easier way

    in jquery.bxslider.js line 65 set auto: false, into true like this auto: true,

    Plugin Author Yourstyledesign

    (@ysdbjorn)

    I will add this option in the next update.
    Update is coming in a few weeks.

    Plugin Author Yourstyledesign

    (@ysdbjorn)

    This option is now available. Please update to 1.4.0.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Carousel doesn't autoplay’ is closed to new replies.