Support » Plugin: WP Scripts & Styles Optimizer » Bug on class construct

  • Resolved vincgonzo

    (@vincgonzo)


    Hi,

    I recently install your plugin to test increase of performance on my futur development.
    Problem is I have immediatly a warning error on the dev server where I work.

    Seems it coming from the master class Wpso::construct.

    I give you the complet notice of it, it help’s you more than me 🙂
    If you can explain me a little I’ll be grateful.

    thkx a lot

    Notice: Undefined index: page in /home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-content/plugins/wp-script-optimizer/wp-script-optimizer.php on line 96
    Call Stack

    # Time Memory Function Location
    1 0.0001 243624 {main}( ) ../index.php:0
    2 0.0002 247000 require( ‘/home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-blog-header.php’ ) ../index.php:17
    3 0.0002 247720 require_once( ‘/home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-load.php’ ) ../wp-blog-header.php:13
    4 0.0002 248576 require_once( ‘/home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-config.php’ ) ../wp-load.php:39
    5 0.0003 249912 require_once( ‘/home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-settings.php’ ) ../wp-config.php:53
    6 0.0959 9138264 include_once( ‘/home/staging/domains/hyu-mobile.staging.yours.be/htdocs/wp-content/plugins/wp-script-optimizer/wp-script-optimizer.php’ ) ../wp-settings.php:273
    7 0.0981 9487776 Wpso::init( ) ../wp-script-optimizer.php:1274
    8 0.0981 9488144 Wpso->__construct( ) ../wp-script-optimizer.php:1251

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Hendrik Lersch

    (@riddler84)

    Hello, that’s not a big problem. If you’re not in debug mode, you shouldn’t see such notices.
    In this case, there is a variable used by the plugin, without checking, if the variable is set at all in this moment.

    Next version will have checks for these variables to prevent notices like that 🙂

    Best regards

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Bug on class construct’ is closed to new replies.