Support » Plugin: WordPress Gallery MaxGalleria » Bug Fixing

  • devel13347

    (@devel13347)


    Hi MaxGalleria,

    unfortunally our coder had to bugfix the core plugin of maxgalleria.

    1.)
    Issue: public function add_video_wmode_transparent($html, $url, $attr)
    Solution: ==> function add_video_wmode_transparent($html = “”, $url= “”, $attr= “”)

    2.)
    Issue: wp-content/plugins/media-library-plus-pro/js/jstree/jstree.js
    Line 1824
    if (!m[dat[i].parent.toString()]) {
    this._data.core.last_error = { ‘error’ : ‘parse’, ‘plugin’ : ‘core’, ‘id’ : ‘core_07’, ‘reason’ : ‘Node with invalid parent’, ‘data’ : JSON.stringify({ ‘id’ : dat[i].id.toString(), ‘parent’ : dat[i].parent.toString() }) };
    this.settings.core.error.call(this, this._data.core.last_error);
    continue;
    }

    First, it would be nice, if u could fix that – that we don’t need to do that manually with every update. On the other side – a compensation for our loss – using maxgallery would be aprecicated.

    Best – Jo

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author AlanP57

    (@alanp57)

    We appreciate your contribution to making these plugins better but you have not contacted us about these issues and if would be helpful to understand why these changes are needed.

    I’ve update issue 1 in the MaxGalleia plugin code. As for issue with the JSTree Javascript library, you should address that to the author of JStree at https://groups.google.com/forum/#!forum/jstree.

    • This reply was modified 6 months ago by AlanP57.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Bug Fixing’ is closed to new replies.